joi, 27 noiembrie 2008

Days of our lives

Senzational: Loganul e egal cu Mercedesul. Da, visul e realitate. Avem masina de nivel, tovarasi! Cel putin la pret. Si cel putin in curtea Politiei Romane. Bravii nostri agenti vor conduce limuzine Logan incepand de anul viitor. Adica vor conduce Dacii de 70k euro/bucata, atat cat a dat domnul chestor pe ele. Incercati sa vi-l imaginati pe agentul Peron conducand o limuzina cu girofar. Hilar!
In acelasi timp inca un mit se spulbera de caldaram. In spital fiind, am avut sansa sa vad cum se da spaga...si cum poate reveni ea la pacient. O doamna infirmiera se face ca munceste pe langa cineva drag mie, i se da pentru travaliul depus o onorabila suma pe care dumneaei o introduce direct in buzunarul halatului. Cand da sa plece leul rage din buzunarul si cade pe mozaic. Pe care leu il ridic si il returnez pacientului. Ce sa-i faci? La unii nici banii nu trag.
Vesnicia s-a nascut la sat. Mai ales in perioada aceasta a anului, perioada in care satenii au luat calendarul crestin in mana si cinstesc voiosi toti sfintii de cateva zeci de ori cu tulburel. Bucuria trece direct la ProTV, unde stirile de la ora 17 sunt mai pline, mai vioaie, mai cu spor.
In schimb, la un frate de unda bate vantul schimbarii. Un vant oarecum estic, cu izuri mai putin placute. E vorba de InfoPro, un radio pentru tot romanul. Da' tot, bre, tot. Mai nou si pentru romanasul verde ascultator de zgomot colorat, care sambata a putut asculta pentru 15sec un fragment din celebrul manelist Mizel, a carui nush'ce melodia a ajuns in topurile spaniole si spaniolii, vezi doamne, ar fi innebuniti de ea. Meseriasii de la InfoPRo chiar ne trimiteau sa ascultam melodia completa pe site-ul lor. Or fi testand piata? Eu zic ca e tradare si precedent periculos.

Niciun comentariu: