joi, 27 noiembrie 2008

La vida loca

D-ul Simirad e fericitul posesor al fotoliului de presedinte de Consiliu Judetean. Dupa ce a fost primarul capitalei Moldovei el a primit o binemeritata vacanta in Caraibe. Si cand a primit-o a zis:I'll be back! Si s-a intors mai furios si mai rapid ca niciodata. A mestesugit o campanie maiastra pe care a dus-o cu brio la sfarsit astfel ca a reusit sa isi treaca in palmares un nou fotoliu pe care sa isi odihneasca oasele. Deoarece oasele lui sunt foarte obosite dupa ani si ani de munca functionareasca si nu numai, domnul P. de CJ a hotarat sa-si construiasca a cote de biroul lui o frumoasa baie cu dus cu hidromasaj. Desigur, totul pentru a petrece cat mai mult timp la birou, totul pana la urma in folosul cetateanului.
Un om onest! Si-a platit datoriile pentru minunata campanie electorala impopotonand sediul CJ cu minunate vitralii de secol XXI semnate de maestrul Gealan. Desigur, pentru ca este un om cu caracter, dumnealui n-a mai dorit sa-si mai iroseasca pretiosul sau timp si pe cel al angajatilor sai si a atribuit lucrarea binevoitorilor ce i-au sponsorizat campania. Dar cainele de paza al democratiei latra(chiar daca pietrele finalmente raman) si astfel am aflat subit ca totul a fost platit de un subordonat la fel de binevoitor de-al sau(>20000 ron), tot pentru a nu mai pierde timpul pana la licitatie caci vine iarna si sub dus vine curent dintre geamurile de lemn.
Si s-a modernizat sediul. Si se va construi un nou sediu prin daramarea fara drept de apel a unor monumente istorice. Vrednic este...
[pur exercitiu de scriere.informatiile nu sunt in totalitate verificate.dar totusi...]

Niciun comentariu: