joi, 27 noiembrie 2008

Inceput de cincinal

Fostii soimi ai patriei se indreapta in pas alert si grup compact catre mijloacele de transport public in comun oferite prin marinimia iubitilor nostri tovarasi conducatori. Fetzele lor radiaza de fericire chiar daca ceatza ,oferita tot din marinimie, le face cam greu de descifrat. Voiosi toti sunt purtati ca pe aripile vantului, compactati precum sardelele in conserva, catre leaganul maret al invatamantului socialist. Ce marete idealuri? Ce nazuinte folositoare poporului ascund suflete lor timorate de prima zi la universitate?
Sa luam un exemplu particular. Rotindu-ne privirea peste blv Carol putem vedea, printre sutele de tineri utecisti, unul mai aparte, purtand cu mandrie un alaindelon cenusiu. Rasuflarea ii este pronuntata si alerta, asa cum se poate vedea datorita frigului de afara, frig oferit din marinimia [...]. Aceasta dovedeste emotia, ah, emotia sa si a intregului utecism. Ce e drept, emotia aceasta a cam infierbantat sangele tinerilor pentru cateva momente, si asta doar datorita elementelor disruptive chiaburesti, care au dovedit inca o data cine sunt dusmanii poporului (de parca noi nu stiam?)
Tot din marinimia [...] fiecare student a fost inzestrat cu cate un Vulcan, fin ca o minge de fotbal, cu aroma de cauciuc si sigur ca prognoza meteo. Aceasta pentru a evita inmultirea dusmanilor poporului, singurii care ar putea periclita siguranta puritatii nataliste a tarii.
Dar sa lasam aceste scantei sa mocneasca in liniste.

Niciun comentariu: